Geslaagde sponsorloop en triatlon vmbo

Geslaagde sponsorloop en triatlon vmbo

Geplaatst op: maandag 19 juni 2017

Onze eerstejaars vmbo- en mavo-leerlingen hebben zich de afgelopen weken ingespannen voor Stichting Bombo. De Veghelse Maureen Piya - Van der Zandt woont en werkt in de hoofdstad van Nepal en is daar een schooltje gesticht voor straatkinderen. We ondersteunen dit kleinschalige en sympathieke project nu voor het tweede jaar. Maureen verzorgde zelf de gastlessen, tijdens haar recente werkbezoek aan Nederland. Op de foto's is te zien dat onze leerlingen 6.200 euro ingezameld hebben.

Prijsuitreiking
De overhandiging van de cheque vond plaats in de klas van meneer Verhappen en mevrouw van Engelen. Het was de leerlingen van klas m1i gelukt om samen 1.100 euro in te zamelen. Een knappe prestatie! De leerlingen werden getrakteerd op taart.

Sportieve prestatie
De sportieve prestatie die bij de sponsorloop hoorde was een triatlon. De LO-docenten hadden een mooi parcours uitgezet op het PWA Sportpark in Veghel. Er moest achtereenvolgens een stuk gezwommen, gelopen en gefietst worden. Het was mooi weer en er werd fanatiek meegedaan door de leerlingen. Na afloop werden door Maureen de prijzen uitgereikt aan de nummers één, twee en drie.

Klik hier om de foto's van de triatlon te bekijken.

Uitslag eerste ronde

  1. Stijn van den Berg - k1e
  2. Sieb van der Pas - k1f
  3. Tijme van den Broek - m1i
  1. Elaine Peters - m1j
  2. Fleur Maas - b1b
  3. Pip wiltink - m1i

Uitslag tweede ronde

  1. Milan van der Lee - k1g
  2. Guus Hendriks - m1l
  3. Rick Verberk - b1d
  1. Janne van de Ven - m1k
  2. Janneke de Waal - m1l
  3. Chenna van den Bogaard - m1k
Bekijk al het nieuws