Fioretti wint OMO-praktijkwerkstukprijs

Fioretti wint OMO-praktijkwerkstukprijs

Geplaatst op: zondag 28 juni 2020

Jaarlijks reikt Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) prijzen uit aan leerlingen die een verdienstelijk profiel-, sector- of praktijkwerkstuk hebben gemaakt. Voor het vierde jaar op rij behaalde de afdeling praktijkonderwijs van onze school de eerste plaats in de categorie OMO-praktijkwerkstukprijs. Ditmaal voor het project ‘De Wintermoestuin’. Leerlingen Emma, Stijn, Mike, Teoman, Stef, Jean en docent Chris Kersten ontvingen op 25 juni op het OMO-bureau in Tilburg de hoofdprijs van duizend euro projectgeld en een prachtig juryrapport uit handen van bestuursvoorzitter Jos Kusters.

De jury schreef: “Wat een compleet pakket! Samenwerken, zaaien, oogsten, bewustzijn, uitnodigen, koken, serveren en ga zo maar door. Dit project is door jullie enthousiasme uitmuntend geslaagd. Het beeldmateriaal is geweldig en laat uitstekend zien wat jullie project inhoudt. Als iedereen zo bewust omgaat met voedsel dan zal de wereld geen honger meer kennen. Naast dat jullie zoveel geleerd hebben is het ook duidelijk te zien dat jullie enorm veel lol hebben gehad. Een dikke pluim voor jullie allemaal!”

Wij feliciteren onze leerlingen, hun ouders, hun begeleider Chris Kersten, de afdeling praktijkonderwijs én de school met deze prachtige prestatie. Bijzonder dat de eerste prijs vier jaar op rij naar dezelfde school gaat. Dat zegt iets over het enthousiasme, de werkijver en de creativiteit van alle betrokkenen.

Klik hier om de documentaire over 'De Wintermoestuin' te bekijken.

Bekijk al het nieuws