Fantastische aanmelding nieuwe brugklassers

Fantastische aanmelding nieuwe brugklassers

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019

Op 11, 12 en 13 maart konden toekomstige brugklassers zich weer inschrijven op het Fioretti College. De achtstegroepers uit Veghel en omgeving maakten massaal gebruik van deze gelegenheid. Enkele honderden leerlingen kwamen samen met hun ouders/verzorgers naar de school om hun aanmeldingsformulier in te leveren. Daar zaten tientallen docenten klaar om de gegevens te controleren, een praatje te maken en de inschrijving in orde te maken.

Na drie dagen staat de totaalstand op ruim 280 aanmeldingen. Hoewel er in de regio sprake is van krimp, hebben zich dit jaar dus meer leerlingen op het Fioretti College aangemeld dan vorig jaar. Het winnen van de Brabantse Onderwijsprijs, de waardering ‘superschool’ in weekblad Elsevier en de zeer drukbezochte Open Dag waren al voortekenen dat de school er goed voor staat. Het is uiteraard een mooie waardering dat dit nu ook bekrachtigd wordt met een fantastische aanmelding.

De komende weken buigt de toelatingscommissie zich over alle dossiers en worden de basisscholen bezocht om leerlingen door te spreken. In de week voor de meivakantie krijgen de leerlingen bericht op welk niveau zij geplaatst kunnen worden, om vervolgens op 12 juni kennis te komen maken met de nieuwe klasgenoten en de mentor.

Wij danken alle leerlingen en ouders voor hun vertrouwen in onze school en wensen hen uiteraard nog een mooie afronding van hun basisschoolperiode.

Bekijk al het nieuws