Doedagen succesvol en druk bezocht

Doedagen succesvol en druk bezocht

Geplaatst op: maandag 21 januari 2019

In de periode van 14 tot en met 21 januari waren alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf was, werden maar liefst 650 leerlingen ontvangen uit de gemeenten Veghel, Bernheze en Sint-Oedenrode. Het programma bestond uit een rondleiding, een les percussie en de keuze uit enkele workshops. Dit jaar waren er 24 basisscholen uit de regio te gast.

Bezoek vanuit de hele regio
Individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers waren welkom op woensdagmiddag 16 januari. Die middag was zeer druk bezocht. We ontvingen leerlingen uit o.a. Oss, Uden (incl. Volkel), Schijndel (inc. Wijbosch), Gemert, Sint-Oedenrode en Boekel.

Complimenten
We kregen veel complimenten van leerlingen, leerkrachten en ouders over de ontvangst, het programma, de sfeer, de rust in het gebouw en de persoonlijke aandacht.

Doedagen gemist?
Heeft uw zoon/dochter de Doedagen gemist, maar wil hij/zij toch nog graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met mevrouw S. van Lieshout. Het nummer is 0413-340575. Of nog beter: Kom naar de Open Dag op zaterdag 2 februari. Dan bruist het gebouw van de activiteiten!

Bekijk al het nieuws