Doedagen 2017 geslaagd!

Doedagen 2017 geslaagd!

Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

In de periode van 16 tot en met 20 januari waren alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf was, werden ruim 600 leerlingen ontvangen. Het programma bestond uit een rondleiding, een percussieworkshop en de keuze uit een techniekopdracht, een creatieve opdracht of leuke activiteiten op het Zorg & Welzijnplein. Dit jaar waren er 22 basisscholen uit de regio te gast. Individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers waren welkom op woensdagmiddag 18 en 25 januari.

Complimenten
We kregen veel complimenten van leerlingen, leerkrachten en ouders over de ontvangst, het programma, de sfeer, de rust in het gebouw en de persoonlijke aandacht.

Wie was er te gast?
De scholen die dit jaar een bezoek brachten, waren de Veghelse scholen De Bunders, De Ark, 't Ven, De Vijfmaster, De Ieme, 't Heibosch, De Uilenbrink, De Wissel en De Tuimelaar. Uit Erp kwamen de leerlingen van De Empel en Mariaschool een kijkje nemen en uit Heeswijk-Dinther van 't Palet, De Bolderik en 't Mozaïek. Ook Sint Albertus uit Loosbroek, Maria ter Heide uit Mariaheide, Petrus en Paulus uit Eerde, Edith Stein uit Zijtaart, Bernadette uit Mariahout, Op Weg uit Vorstenbosch, Antonius uit Keldonk en Sint Antoinius van Padua uit Sint-Oedenrode waren te gast.

Doedagen gemist?
Heeft uw zoon/dochter de Doedagen gemist, maar wil hij/zij toch nog graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met mevrouw C. van der Wal. Het nummer is 0413-340575.

Bekijk al het nieuws