GSA

GSA staat voor Gender and Sexuality Alliance: een verbond tussen allerlei seksuele oriëntaties, sekse, gender identiteiten en gender expressies. We vinden dat iedereen op school de vrijheid heeft om te zijn wie ze zijn ongeacht de seksuele oriëntaties, sekse, gender identiteiten en gender expressies. 

   

Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘man’ of vakje ‘vrouw’. Dat hoeft ook niet. Wat mannelijk of vrouwelijk is bepaal je zelf! Niet iedereen voelt zich thuis in het vakje ‘homo’ of ‘hetero’. Dat hoeft ook niet. Sommige mensen vallen vooral, of alleen maar op vrouwen, anderen vooral, of alleen maar op mannen. Weer anderen maakt het niet uit wat of wie je bent: als er maar een klik is. Sommige mensen vallen op niemand en weer anderen worden verliefd op meerdere mensen tegelijk. Maakt het uit? Natuurlijk niet! Iedereen moet kunnen zijn wie die is. De GSA is er voor iedereen! 

Op het Fioretti College wordt de GSA gevormd door een groep scholieren en leraren (CRM, DVE, NLI, DST, MBO en JST). We komen op de volgende momenten bij elkaar in de TOF-ruimte: 

22 september, 11 oktober, 16 november en 9 december 2022

1 maart , 4 april en 10 mei 2023 

Wil je komen luisteren, meepraten of meedenken over onderwerpen en acties dan ben je van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Inloop is elke keer vanaf 15:00 uur.