match2gether mijnstageklus.nl dedecaan.net
schoolrestaurant
Fioretti College
Muntelaar 4
5467 HA Veghel
T: 0413-340575
E: info@fioretticollege.nl

Schoolrestaurant

We nodigen u van harte uit om een bezoekje te brengen aan het restaurant van het Fioretti College. Het schoolrestaurant is niet alleen geopend voor medewerkers van de school, maar voor iedereen die in een mooie ambiance voor een leuke prijs culinair verwend wil worden door onze enthousiaste leerlingen. We hebben weer een mooie menukaart samengesteld. Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen in een zo natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is. We hopen u dit schooljaar in ons restaurant te mogen verwelkomen. Reserveer wel tijdig, want vol is vol.

Ons restaurant is voor het eerst in week 36 weer geopend. In week 36 serveren onze leerlingen een introductiemenu voor slechts € 5,00 (exclusief drankjes). De menuprijs voor leerlingen van het Fioretti College en de basisscholen is € 4,50 per persoon (inclusief 1 drankje).

Menukaart
Dit hebben onze leerlingen aankomend schooljaar voor u in petto:

 • LUNCH (uitgebreid driegangen menu)
  Maandag, dinsdag, woensdag  en vrijdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur
  (op maandag en dinsdag vanaf de herfstvakantie)
  Vrijdag € 8,50 per persoon (exclusief drankjes)
  Maandag en dinsdag € 7,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • LUNCH (uitgebreid luxe driegangen menu verzorgd door de eerstejaars van onze MBO ‘TopKok opleiding’)
  Woensdag van 12.00 tot uiterlijk 13.30 uur
  € 10,00 per persoon (exclusief drankjes)
 • DINER (uitgebreid viergangendiner met amuse verzorgd door de tweedejaars van onze MBO ‘TopKok opleiding’)
  Donderdag van 17.30 tot 19.30 uur
  € 12,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • KLEINE KAART: (uitgebreide hoofdschotel)
  Vrijdag van 12.00 tot uiterlijk 12.30 uur of van 13.00 tot 13.30 uur
  € 4,50 per persoon (exclusief drankjes)
 • FIETSARRANGEMENT (koffie met gebak/uitgebreide hoofdschotel)
  Vrijdag om 10.00 uur koffie met gebak en van 12.00 tot uiterlijk 12.30 uur of van 13.00 tot 13.30 uur de warme lunch
  € 7,50 per persoon (exclusief drankjes)

Download menukaart
Klik hier om de menu’s van de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te bekijken. U ziet in het overzicht ook op welke data ons restaurant gesloten is. 

Over het fietsarrangement
Ons fietsarrangement bestaat uit een kopje koffie/thee met gebak om 10.00 uur en van 12.00 tot uiterlijk 12.30 uur of van 13.00 tot 13.30 uur de kleine kaart. U krijgt daarbij een zeer mooie fietstocht die door onze leerlingen is gemaakt. Een ideaal arrangement voor groepen die een uitstapje willen maken.

Openingstijden
Het restaurant is geopend op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur voor een uitgebreide lunch. Na de herfstvakantie is dat ook op maandag- en dinsdagmiddag het geval. Op vrijdag kunt u tussen 12.00 en 12.30 uur of tussen 13.00 en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart en een speciaal fietsarrangement. Op woensdagmiddag tussen 12.00 en 13.30 uur wordt een luxe lunch verzorgd door leerlingen van de MBO ‘TopKok’ opleiding. Op donderdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur wordt een luxe diner met amuse verzorgd.

Wij verzoeken u om uiterlijk tien minuten voor uw reserveringsmoment aanwezig te zijn. Hebt u haast, vertel het ons dan. Tevens verzoeken wij u om het restaurant tijdig te verlaten, zodat de leerlingen weer op tijd in de volgende les kunnen zijn.

Tijdens de schoolvakanties is ons restaurant gesloten. Onder het kopje 'Download menukaart' kunt u een overzicht downloaden van de exacte openingsdata en de bijbehorende menu's.    

Reserveringen
Reserveren voor een bezoek aan ons schoolrestaurant is gewenst.

 • Voor reserveringen verzoeken wij u (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur te bellen met het centrale nummer van de school (0413-340575).
 • Bij een grotere groep graag per mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.
 • Reserveringen voor het kerstdiner - waarbij ouders van leerlingen de eerste mogelijkheid krijgen om te reserveren - kunt u per mail contact opnemen met de heer Hanegraaf.

Verhindering
Bij verhindering stellen wij het zeer op prijs wanneer u uzelf minimaal twee dagen van tevoren (bij voorkeur) tussen 10.30 en 12.00 uur afmeldt. Wanneer u uzelf op het laatste moment moet afmelden, probeer dan - i.v.m. de voorbereiding in onze keuken - voor vervanging te zorgen.

Bijzonderheden
Informatie over grotere groepen en speciale wensen.

 • Het schoolrestaurant is ideaal voor groepen die bijvoorbeeld een uitstapje willen maken.
 • Grotere groepen proberen we met name op de maandag en vrijdag in te plannen, maar ook dan is eenieder welkom.
 • Het spreekt voor zich dat wij, mits vooraf aangekondigd, rekening proberen te houden met uw speciale wensen, zoals diëten en allergieën.

Locatie & Parkeren
Het schoolrestaurant is gevestigd aan de Muntelaar 4 te Veghel (ingang via de hoofdingang). Is er plaats op het parkeerterrein van het Fioretti College, meld u dan via de microfoon bij de slagboom.