Vrijwilligers gezocht voor pauze-toezicht

Vrijwilligers gezocht voor pauze-toezicht

Geplaatst op: vrijdag 05 september 2014

Het Fioretti College is op zoek naar vrijwilligers m/v voor pauze-toezicht in de aula en op het schoolterrein. Als toezichthouder maak je deel uit van een pool van vrijwilligers. In goede samenwerking met het ondersteunend team houd je toezicht in en rond de school tijdens de pauzes. Dat gebeurt op maandag tot en met vrijdag tussen 11.45 uur en 13.45 uur. Als vrijwillig toezichthouder zorg je voor aanvullend toezicht en kun je rekenen op ondersteuning van het personeel en de schoolleiding.

Meerwaarde van het vrijwilligerswerk
Je werkt mee in een moderne levendige organisatie, in een team van gemotiveerde mensen. De omgang tussen collega’s is warm en informeel. Met vrijwilligers wordt een vergoeding afgesproken tot een maximum van € 150,- per maand.

  • Heb je plezier in de omgang met de jeugd?
  • Ben je geduldig, begrijpend, maar als het moet ook daadkrachtig?
  • Ben je minimaal één vaste dag in de week beschikbaar?
  • Ben je woonachtig in Veghel of de directe omgeving?

Reageer dan op deze oproep via het algemene e-mailadres van het Fioretti College: info@fioretticollege.nl. Stuur jouw CV en korte motivatie ter attentie van Ingrid van Iersel. Graag zien we je reactie zo spoedig mogelijk tegemoet.

Over het Fioretti College
Het Fioretti College is een scholengemeenschap voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs in Veghel. De school telt 1650 leerlingen. Ons onderwijsmotto is 'Praktisch & Persoonlijk'. Onze kernwaarden zijn vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken. In onze school willen wij een veilige en gemoedelijke omgeving creëren, waar onze leerlingen graag willen zijn. Werken op het Fioretti College betekent samenwerken in een betrokken sfeer, om zo je eigen bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge mensen, die straks de maatschappij van ons gaan overnemen.

Bekijk al het nieuws