Videoverslag project Bedrijf in Beeld

Videoverslag project Bedrijf in Beeld

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Op dinsdag 10 maart hebben onze tweedejaars vmbo-leerlingen en de mbo-studenten Techniek & Samenleving van ROC de Leijgraaf de handen ineen geslagen. Dat gebeurde in het kader van het project Bedrijf in Beeld. Dat is een samenwerkingsverband tussen het Fioretti College, ROC de Leijgraaf en bedrijven in de regio Veghel. Onze leerlingen hebben technische bedrijven bezocht waar de BPV-studenten van het ROC stage lopen. De opdracht was duidelijk: Win zoveel informatie in over het bedrijf en presenteer dit 's middags voor de anderen.

Vragen stellen en leren
Onze leerlingen hebben in duo’s de BPV-studenten van de Leijgraaf op de bedrijven bezocht. Op de werkvloer konden ze vragen stellen, medewerkers interviewen en foto’s maken. Alles wat ze ervaren hebben tijdens het bedrijfsbezoek werd bij terugkomst op Fioretti College gepresenteerd. Het was een leerzame dag, omdat onze leerlingen op deze manier écht een kijkje in de keuken konden nemen.

Videoverslag
Wil je een goede indruk krijgen van de dag? Bekijk dan het korte videoverslag of lange videoverslag van Bedrijf in Beeld 2015.

Bekijk al het nieuws