Techniekdag voor mavo-brugklassen

Techniekdag voor mavo-brugklassen

Geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016

Op dinsdag 21 juni hebben alle mavo-brugklassen een techniekdag op de Noordkade in Veghel. Deze dag wordt georganiseerd in het kader van Loopbaanoriëntatie en Begeleiding (LOB) en beroepskeuze. Het thema van de dag is de 7 werelden van techniek. Door middel van workshops maken onze leerlingen kennis met 4 van de 7 werelden van techniek. Zaken die aan bod komen zijn drones, raketten, auto’s, robots en geld. Maar ook over design en voeding/gezondheid wordt gesproken. Inschrijven mag pas tijdens de mentorles gebeuren.

Belangrijke informatie
Alle mavo-leerlingen worden op dinsdag 21 juni om 8.15 uur op de Noordkade in Veghel verwacht. Het programma duurt ongeveer tot 16.30 uur. De leerlingen hoeven ’s morgens dus niet eerst naar school te fietsen en de reguliere lessen vervallen die dag. Het is belangrijk dat ze een lunchpakketje en drinken meenemen. Er wordt nog een brief naar de ouders/verzorgers gestuurd.

Inschrijven tijdens de mentorles
Het is de bedoeling dat alle brugklassers zich inschrijven tijdens de mentorles. De link is www.formdesk.com/fioretticollege/techniekdag. Jezelf inschrijven mag je dus nu nog niet doen. Je krijgt hiertoe ‘groen licht’ van je mentor.

Inspirerend filmpje
Als je alvast een kijkje wilt nemen in de 7 werelden van techniek? Klik dan hier om een inspirerend filmpje te bekijken.

Bekijk al het nieuws