Open Podium 2015 van uitstekend niveau

Open Podium 2015 van uitstekend niveau

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Op 26 maart vond het Open Podium plaats in de grote aula van het Fioretti College. Maar liefst twintig live muziek- en dansoptredens stonden op het programma. De zangers, zangeressen, muzikanten en danseressen waren afkomstig uit alle leerjaren. Om alle leerlingen van de zang, muziek en dans te kunnen laten genieten, mochten de artiesten viermaal optreden voor een stampvolle aula. Elke sessie duurde bijna anderhalf uur. De uitvoeringen waren van uitstekend niveau en de sfeer was goed. Er loopt veel aanstormend talent rond op onze school.

Het Fioretti College heeft een jarenlange traditie opgebouwd waar het gaat om schoolbandjes. En dat was tijdens het Open Podium goed te merken. Elk jaar duiken enkele bandjes de studio in. Vorig jaar is de twaalfde school-CD uitgebracht. De voorbereidingen voor de dertiende school-CD zijn alweer in volle gang.

De muziekdocenten van het Fioretti College bedanken alle leerlingen en collega's die hun steentje bijgedragen hebben aan het slagen van het Open Podium 2015.

Impressie
Klik hier voor een foto-impressie van de optredens.
Klik hier voor een video-impressie van de optredens.

Niet alle optredens zijn in de video-impressie verwerkt, omdat er soms niet genoeg bruikbaar beeld- en geluidsmateriaal beschikbaar was.

Bekijk al het nieuws