Open Dag 2015 bruisend en informatief

Open Dag 2015 bruisend en informatief

Geplaatst op: zaterdag 24 januari 2015

Ze keken hun ogen uit, bewonderden de mooie theorie- en praktijklokalen, bouwden mooie werkstukjes, proefden van al het lekkers, hoorden mooie muziek en kregen intussen een goed beeld van het Fioretti College. We hebben het natuurlijk over de groep 7 en 8 leerlingen die samen met hun ouders de Open Dag bezochten op zaterdag 24 januari. Onze bezoekers hadden er al hun zintuigen voor nodig. De routes door de gebouwen van mavo-vmbo en praktijkonderwijs boden zoveel informatie en vertier dat de meesten ruim twee uur nodig hadden om alles te bekijken.

Rijden met robotwagens, luisteren naar de schoolbands, techniekwerkstukjes maken, dieren knuffelen, hapjes klaarmaken, proefjes doen, knutselen, tekenen, schilderen, metselen, de klimwand beklimmen, haren en nagels stylen, bloemschikken en nog véél meer, het kon en mocht allemaal tijdens op de rondgang door het gebouw.

Tussen al die doe-activiteiten door lieten leerlingen en ouders zich goed informeren over alle studie- en begeleidingsmogelijkheden op onze school. Met veel enthousiasme en waardering spraken ouders en leerlingen over de geslaagde Open Dag, die met recht het stempel Praktisch & Persoonlijk mag hebben.

We hebben zo'n 390 informatiemapjes uitgedeeld aan leerlingen van groep 8 en nog eens 175 aan leerlingen uit groep 7. Bovendien had het Praktijkonderwijs ruim 50 gerichte belangstellenden. Wat dit alles betekent voor de aanmelding, gaan we merken tijdens de persoonlijke aanmeldingsmomenten op 9, 10 en 11 maart.

Bekijk al het nieuws