Ontwerp de tafel van de toekomst

Ontwerp de tafel van de toekomst

Geplaatst op: dinsdag 15 april 2014

De eerstejaars leerlingen vmbo en mavo werken de komende weken tijdens verschillende vakken aan het project 'Aan tafel'. Bij Nederlands schrijven de leerlingen gedichten en bij Beeldende Vorming werken de leerling aan een placemat met hetzelfde thema. Het project sluit mooi aan op het project 'Tafel 2025' van Fabriek Magnifique en Artifort. Thuis is de eettafel allang niet meer alleen om aan te eten. Er wordt aan gewerkt, gepraat, gespeeld en meer. De eettafel is een leeftafel geworden. Maar is dat in 2025 ook nog zo?

Ontwerpwedstrijd
Fabriek Magnifique en Artifort dagen onze leerlingen uit: Ontwerp de tafel van de toekomst! Heb jij een inspirerend, uniek en vooruitstrevend idee? Pak dan nu je kans en schrijf je vóór 1 mei nog in. Iedereen kan meedoen, professioneel ontwerper of amateur, met of zonder ervaring. Tijdens het cultureel festival Fabriek Magnifique, dat plaatsvindt op 11, 12 en 13 juli 2014, presenteer jij jouw ontwerp aan zowel het publiek als de vakjury. De winnaar wint een Artifort klassieker en de winnende tafel wordt mogelijk door Artifort in collectie genomen. 

Inschrijven
Inschrijving kan vóór 1 mei 2014. Er kunnen maximaal 50 jongeren en volwassenen deelnemen. De locatie is het Fabriek Magnifique terrein in Veghel. De datum is 11, 12 en 13 juli 2014. Wil jij jouw creativiteit terugzien op festival Fabriek Magnifique? Meld je dan nu aan door naam, adres, telefoonnummer en projecttitel te sturen naar Danique van Haeren van Fabriek Magnifique. Of kijk voor meer informatie op de website van Fabriek Magnifique.

Bekijk al het nieuws