Nieuwe school-CD 'Changing my mind'

Nieuwe school-CD 'Changing my mind'

Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Sinds jaar en dag besteedt het Fioretti College veel aandacht aan het maken van muziek. Alle leerlingen die muziek willen maken of willen leren maken kunnen dat hier op school. Maar dat is nog niet alles. Ieder jaar wordt er een school-cd opgenomen. In april zijn vier schoolbandjes de Energy Studio in Mariaheide ingedoken om de veertiende school-cd op te nemen! En het resultaat mag er wezen. Het is een zeer gevarieerde cd geworden, die bol staat van enthousiasme, ambitie en creativiteit, en het beluisteren meer dan waard is.

De cd heeft de titel ‘Changing my mind’ meegekregen. De schoolbandjes (bandjes van leerlingen uit alle leerjaren) die hebben meegedaan, hebben het hele schooljaar hard gerepeteerd en ieder bandje heeft een eigen nummer geschreven. Maar ook het hoesje van de cd is ontworpen door leerlingen van het Fioretti College. Een product om oprecht trots op te zijn!

Cadeau voor geslaagden
De nummers van de cd zullen gespeeld worden tijdens de diploma-uitreikingen. Iedere geslaagde leerling krijgt een exemplaar van ‘Changing my mind’, zodat de muziek nog lang zal doorklinken op de examenfeesten! Op naar cd nummer vijftien.

Muziek en hoesje downloaden
Wil je één of meerdere nummers bijvoorbeeld in de playlist op je smartphone zetten, download ze dan hieronder. Ook het cd-hoesje is te downloaden.

Bekijk al het nieuws