Mysterieuze knalact tijdens gala Fioretti

Mysterieuze knalact tijdens gala Fioretti

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Eindexamenkandidaten, raad om wie het gaat: In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en ???? werd geboren onder de rook van Oirschot. Op zijn eerste verjaardag won hij de 'Baby van het jaar verkiezing' van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan. Zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende André van Duin imitaties. In 1991 won hij een speurtocht op Camping de Paal en werd hij vierde bij een vliegerwedstrijd in Boekel.

Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren aan de universiteit van Leuven. Hij rondde deze studie echter niet af. Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk, omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.

Terug in Nederland streek hij neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op. Hij werd teruggehaald naar het Brabantse land, waar een ontmoeting met __ en __ volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de knalact van ???? geboren.

Wie weet welke naam er in plaats van de vraagtekens moet komen staan? Geef je antwoord door op mailadres hvs@fioretticollege.nl. De eerste 25 goede inzendingen krijgen een gratis consumptie tijdens het galafeest!

Bekijk al het nieuws