Maatschappelijke Stage bij Fabriek Magnifique

Maatschappelijke Stage bij Fabriek Magnifique

Geplaatst op: woensdag 11 mei 2016

Fabriek Magnifique is een Art & Food Festival dat om de twee jaar in de zomer plaatsvindt in Veghel. Drie dagen lang geniet het publiek van bijzondere kunstwerken, straattheater, lokale en bekende artiesten en verrassend spektakel. Dus noteer 22, 23 en 24 juli 2016 alvast in je agenda. Het beloven drie zinderende dagen te worden. En daar kun jij deel van uitmaken! Help ons mee en maak deel uit van dit bijzondere festival. Want vrijwilliger worden: dat kan iedereen! Ben je - of word je - derdejaars leerling dan kan dit je Maatschappelijke Stage zijn.

Je maakt niet alleen deel uit van het leukste Brabantse festival, maar je krijgt er ook zeker iets voor terug. Je ontmoet nieuwe mensen, je maakt onderdeel uit van je eigen team en je maakt van heel dichtbij mee hoe een festival wordt georganiseerd. Maar boven alles maak jij samen met alle vrijwilligers dit unieke festival tot een succes!

Impressie van het festival
Als je een beeld wilt krijgen van het festival, klik dan hier om het filmpje van 2014 te bekijken.

Maatschappelijke stage ?
Jouw vrijwilligerswerk kan de invulling van je derdejaars Maatschappelijke Stage zijn.Neem contact op met de stagecoördinator van jouw school. Die kan je vertellen welke voorwaarden en regels gelden voor een stage. Meld je vervolgens aan als vrijwilliger bij Fabriek Magnifique op onze website en geef daarbij aan dat je bij ons jouw maatschappelijke stage wilt doen. Dan zorgen wij voor plaatsing in een geschikte functie en begeleiding.

Een rol die bij jou past
Uiteraard willen wij je wel een rol geven die past bij jouw talent. Denk bijvoorbeeld aan vrijwiligers die nodig zijn voor:

  • De op- en afbouw
  • Het inrichten van verschillende locaties/podia
  • Het begeleiden van artiesten
  • Het verzorgen van de catering voor vrijwilligers en artiesten
  • Het verkopen van munten

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via het formulier voor vrijwilligers op de website www.fabriekmagnifique.nl. Vervolgens kun je aangeven welke werkzaamheden jouw belangstelling hebben en wanneer je beschikbaar bent. Wil je meer weten neem dan contact op met via info@fabriekmagnifique.nl.

Bekijk al het nieuws