Doedagen 2016 groot succes

Doedagen 2016 groot succes

Geplaatst op: zaterdag 16 januari 2016

In de periode van 11 tot en met 20 januari waren alle groep 8 leerlingen en hun begeleiders uitgenodigd voor de Doedagen op het Fioretti College. Terwijl de school in vol bedrijf was, werden de leerlingen ontvangen. Het programma bestond uit een rondleiding, een percussieworkshop en het volgen van een les Engels, Techniek of Zorg & Welzijn. Dit jaar waren er 22 basisscholen uit de regio te gast. Individuele leerlingen en hun ouders/verzorgers waren welkom op woensdagmiddag 13 of 20 januari.

De scholen die dit jaar een bezoek brachten, waren de Veghelse scholen De Bunders, De Ark, 't Ven, De Vijfmaster, Kompas, De Ieme, 't Heibosch, De Uilenbrink, De Wissel en De Tuimelaar. Uit Erp kwamen de leerlingen van De Empel en Mariaschool een kijkje nemen en uit Heeswijk-Dinther van 't Palet, De Bolderik en 't Mozaïek. Ook Sint Albertus uit Loosbroek, Petrus en Paulus uit Eerde, Edith Stein uit Zijtaart, Bernadette uit Mariahout, Op Weg uit Vorstenbosch, Antonius uit Keldonk en De Tandem uit Uden waren te gast.

Foto's
Klik hier voor een sfeerimpressie van de Doedagen 2016.

Video
Hoogtepunt was zoals ieder jaar de percussieworkshop van meneer Emons of meneer Van de Vorstenbosch. Op Facebook staat een compilatie van enkele workshops.

Bekijk al het nieuws