Doedagen 2015 praktisch en persoonlijk

Doedagen 2015 praktisch en persoonlijk

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015

Blije gezichten, verbaasde gezichten, vragende gezichten, enthousiaste gezichten, we hebben ze allemaal voorbij zien komen tijdens de jaarlijkse Doedagen. Want niet alleen het Fioretti College heeft afgelopen week haar vele gezichten laten zien, maar ook de 700 groep 8 leerlingen van de basisscholen uit de regio. Tijdens de Doedagen hebben ze op praktische en persoonlijke wijze kennisgemaakt met de school waar ze (wellicht) komend jaar naartoe gaan. De eerste stap daartoe is gezet. Het was elke ochtend en elke middag een drukte van jewelste!

De leerlingen stonden te popelen om een rondleiding door het gebouw te krijgen, deel te nemen aan de percussieworkshop, een techniekwerkstuk te maken of aan leuke activiteiten deel te nemen op het Zorg & Welzijnplein. Ook veel ouders en leerkrachten maakten van de gelegenheid gebruik om de school in vol bedrijf te aanschouwen.

Traktatie
In de pauze stond er drinken klaar en een heerlijke gevulde koek, gebakken door de leerlingen van de afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie. Eerstejaars leerlingen waren ingeschakeld om alles klaar mee te zetten en op te ruimen. Dat was voor de leerkrachten van de basisscholen erg leuk, want zij zagen hun oud-leerlingen weer even terug.

Sfeerimpressie
Klik hier voor een sfeerimpressie van de Doedagen. Klik hier om een filmpje van de percussieworkshops te bekijken.

Doedag gemist?
Groep 8 leelingen en hun ouders die de Doedagen helaas gemist hebben, kunnen zich nog aanmelden voor de extra Doedag op woensdagmiddag 21 januari. De middag start om 13.30 uur. Aanmelden kan via het e-mailadres doedag@fioretticollege.nl.

Open Dag
Iedereen is natuurlijk ook uitgenodigd voor de Open Dag op zaterdag 24 januari. De deuren van de school staan tussen 11.00 en 15.00 uur wagenwijd open voor iedereen die eens een kijkje wil nemen op het bruisende Fioretti College. Klik hier voor meer informatie en klik hier voor het promotiefilmpje. Ter informatie: Het Zwijsen College opent deze dag haar deuren tussen 10.00 en 14.00 uur. Graag tot ziens!

Bekijk al het nieuws