Burgemeester en wethouders op bezoek

Burgemeester en wethouders op bezoek

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Op dinsdag 14 april brachten de burgemeester en wethouders van de gemeente Veghel een werkbezoek aan onze school. Zij gingen in gesprek met de directie en medewerkers over onderwerpen die bij beide partijen op de agenda staan. Na de aftrap en het welkomstwoord van directeur Ad Machielse kreeg het College van B&W informatie over de nieuwe examenprogramma’s die we gaan hanteren, het project ondernemerschap S2BC (Schoolclass 2 Businessclass) en hoe we omgaan met kwetsbare jongeren.

Dat is een onderwerp waarin gemeente met onze school samenwerkt om deze jongeren een passende plek binnen onze gemeente te bieden. Ook de visie op de ontwikkeling van de nieuwe fusiegemeente in relatie tot de indeling van de samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs werd besproken.

Geslaagd werkbezoek
Samen kijken we terug op een geslaagd werkbezoek. Wethouder Margriet Bräuner zei na afloop: "Het is een nuttig werkbezoek geweest. Het Fioretti College heeft laten zien waar ze mee bezig is en hoe men de kwaliteit van het onderwijs wil optimaliseren. Dat is mooi om te zien."

Bekijk al het nieuws