Brugklaskampen geslaagd - bekijk de foto's

Brugklaskampen geslaagd - bekijk de foto's

Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Alle eerstejaars basis-, kader- en mavo-leerlingen hebben de introductieperiode afgesloten met een gezellig kamp. Elke dag gingen er drie of vier klassen op de fiets naar Elsendorp, onder leiding van hun mentor(en) en docenten. Daar werden ze hartelijk ontvangen door de vaste kampstaf en kregen ze fruit en wat te drinken. Nadat ze hun slaapplek in orde hadden gemaakt, werd er op het veld slagbal gespeeld en in het bos levend Stratego. Degenen die nog energie over hadden, mochten hout sprokkelen en zagen voor het kampvuur.

's Avonds was er een heerlijk buffet met soep, broodjes, salades, hamburgers, knakworsten en nog veel meer. In het donker werd er in het bos een spannend geluidenspel gespeeld. Daarna was er kampvuur en kon er film gekeken worden. Uiteraard was het een dolle boel op de slaapzalen, maar na een uurtje was iedereen onder zeil.

De volgende ochtend werden de slaapzalen opgeruimd, kregen de leerlingen een stevig ontbijt en fietsten ze onder leiding van hun mentor(en) en docenten weer terug naar school. Moe maar voldaan konden ze rond het middaguur huiswaarts keren.

Foto's
Er zijn veel foto's gemaakt. Die zijn hieronder te bekijken en te downloaden:

  • Klik hier om de foto's van kampronde 1 te bekijken (klassen b1a, b1b, b1c, m1k)
  • Klik hier om de foto's van kampronde 2 te bekijken (klassen k1e, k1f, k1g)
  • Klik hier om de foto's van kampronde 3 te bekijken (klassen b1d, m1l, k1h)
  • Klik hier om de foto's van kampronde 4 te bekijken (klassen m1m, m1i, m1j)
Bekijk al het nieuws